Today we're announcing that after 13 years of helping people keep track of their personal finances, we will be shutting down Moneytrackin.com on December 19. Please make sure you export all your data.

Thank you for being part of our journey!

Com estalviar en el PC

Quan no es faci servir més val parar-lo però així perdem la configuració de tot el que tinguem obert. Si volem, no obstant, estalviar una mica almenys hem d'apagar la pantalla i, bloquejar-lo o posar-lo hibernant segons si cal que segueixi treballant o no.
Tags: estalviar ordinador
Postado em 01-10-2007 23:12 | 2 Comentários | Favorito 1 vezes | Marcado 0 vezes como inapropriado
 

Comentários

#1     També és important que la font d'alimentació consumeixi poc i també hi ha ventiladors de baix consum que ja de pas ens poden ajudar a reduir el soroll una barbaritat.
Postado em 08-10-2007 23:30
#2     D'això de les fonts d'alimentació puc afegir-hi que les antigues fonts AT a través del seu interruptor desconnectaves del tot l'alimentació del PC però al aparèixer les fonts ATX, fins hi tot apagant mitjançant el polsador que porten, el PC segueix consumint.
Això es deu a que aquestes plaques mantenen activa una sortida que espera que es premi el polsador d'engegada o com sigui que la bios permeti engegar el PC (per xarxa, per telèfon...).

També els altaveus i impressores... consumeixen en mode "stand by" en que estan apagats però reben corrent.

Això es pot solventar amb una regleta d'endolls múltiples on tenim un interruptor que tanca l'alimentació del tot en...  » Visualizar todos os comentários
Postado em 08-10-2007 23:50

Entre para comentar Ou faça a sua conta aqui