Today we're announcing that after 13 years of helping people keep track of their personal finances, we will be shutting down Moneytrackin.com on December 19. Please make sure you export all your data.

Thank you for being part of our journey!

Com estalviar amb les impressores

Al moment de la compra és molt més important mirar el preu dels cartutxos cada cop que hagis de comprar-los que només mirar el preu del conjunt d'impressora + cartutxos al moment de la compra (normalment les impressores més barates tenen els cartutxos de tinta més cars).

Altres coses a tenir en compte un cop comprada:

· Una cosa que tothom que no sigui novell sap però alguns cops la gent se n'oblida: fer una vista preliminar abans d'imprimir (cal que expliqui perquè? tots cometem errors sovint quan fem una cosa nova...).

· Imprimir només el text/imatges que ens importen d'una web.
Per això hi ha vàries maneres com seleccionar la part a imprimir i quan vas a imprimir li dius que només imprimeixi la part seleccionada. També es pot fer un "copy & paste" del text a imprimir a un editor de textos. També hi ha extensions per navegadors com el firefox que et permeten posar-te en una taula/element de la pàgina i dir que no el mostri o que mostri només aquest i així la resta ja no les imprimirà (el meu favorit al moment d'escriure això és l'aardvark pel firefox).

· No endollar-la a la regleta d'endolls si fa una neteja de capçals cada cop que l'encens i la feu servir sovint. També és important que s'apagui mitjançant el seu botó ja que sinó els capçals poden quedar mal posats i pot fer que s'assequi aquest capçal o provocar embussaments.

· Evitar que s'assequin els cartutxos. Cal imprimir de tant en tant (alguns llocs recomanen almenys una pàgina a la setmana) per mantenir els cartutxos "frescos".

· Saber quan canviar de marca. Els cartutxos de marques "desconnegudes" serveixen per fer borradors i coses així ja que no tenen tanta qualitat però quan es vol imprimir una foto es podran realitzar més impressions amb un cartutx del fabricant i serà de major qualitat. Els kits d'impressió són com els cartutxos aquests "genèrics" i surten més barats però la qualitat de la impressió no és constant i són molt bruts i no pots posar-hi tanta tinta com l'inicial el que vol dir que tindràs menys impressions totals.
Tagi: impressora periferics
Opublikowane dnia 09-10-2007 00:17 | 1 Komentarze | Dodano do ulubionych 2 razy | Oznaczono 0 razy jako niewłaściwe
 

Komentarze

#1     Gràcies pel teu consell chondo! :-)
-----------
Moneytrackin' staff - moneytrackin.com
Opublikowane dnia 09-10-2007 12:02

Zarejestruj się by dodać komentarz Lub Zarejestruj się tutaj