Com estalviar amb les impressores

Al moment de la compra és molt més important mirar el preu dels cartutxos cada cop que hagis de comprar-los que només mirar el preu del conjunt d'impressora + cartutxos al moment de la compra (normalment les impressores més barates tenen els cartutxos de tinta més cars).

Altres coses a tenir en compte un cop comprada:

· Una cosa que tothom que no sigui novell sap però alguns cops la gent se n'oblida: fer una vista preliminar abans d'imprimir (cal que expliqui perquè? tots cometem errors sovint quan fem una cosa nova...).

· Imprimir només el text/imatges que ens importen d'una web.
Per això hi ha vàries maneres com seleccionar la part a imprimir i quan vas a imprimir li dius que només imprimeixi la part seleccionada. També es pot fer un "copy & paste" del text a imprimir a un editor de textos. També hi ha extensions per navegadors com el firefox que et permeten posar-te en una taula/element de la pàgina i dir que no el mostri o que mostri només aquest i així la resta ja no les imprimirà (el meu favorit al moment d'escriure això és l'aardvark pel firefox).

· No endollar-la a la regleta d'endolls si fa una neteja de capçals cada cop que l'encens i la feu servir sovint. També és important que s'apagui mitjançant el seu botó ja que sinó els capçals poden quedar mal posats i pot fer que s'assequi aquest capçal o provocar embussaments.

· Evitar que s'assequin els cartutxos. Cal imprimir de tant en tant (alguns llocs recomanen almenys una pàgina a la setmana) per mantenir els cartutxos "frescos".

· Saber quan canviar de marca. Els cartutxos de marques "desconnegudes" serveixen per fer borradors i coses així ja que no tenen tanta qualitat però quan es vol imprimir una foto es podran realitzar més impressions amb un cartutx del fabricant i serà de major qualitat. Els kits d'impressió són com els cartutxos aquests "genèrics" i surten més barats però la qualitat de la impressió no és constant i són molt bruts i no pots posar-hi tanta tinta com l'inicial el que vol dir que tindràs menys impressions totals.
Tagi: impressora periferics
Opublikowane dnia 09-10-2007 00:17 | 1 Komentarze | Dodano do ulubionych 2 razy | Oznaczono 0 razy jako niewłaściwe
 

Komentarze

#1     Gràcies pel teu consell chondo! :-)
-----------
Moneytrackin' staff - moneytrackin.com
Opublikowane dnia 09-10-2007 12:02

Zarejestruj się by dodać komentarz Lub Zarejestruj się tutaj