Com estalviar en el PC

Quan no es faci servir més val parar-lo però així perdem la configuració de tot el que tinguem obert. Si volem, no obstant, estalviar una mica almenys hem d'apagar la pantalla i, bloquejar-lo o posar-lo hibernant segons si cal que segueixi treballant o no.
태그: estalviar ordinador
01-10-2007 23:12에 게시 | 2 댓글 | 좋아하는 글로 등록된 횟수: 1 | 부적절한 글로 등록된 횟수: 0
 

댓글

#1     També és important que la font d'alimentació consumeixi poc i també hi ha ventiladors de baix consum que ja de pas ens poden ajudar a reduir el soroll una barbaritat.
08-10-2007 23:30에 게시
#2     D'això de les fonts d'alimentació puc afegir-hi que les antigues fonts AT a través del seu interruptor desconnectaves del tot l'alimentació del PC però al aparèixer les fonts ATX, fins hi tot apagant mitjançant el polsador que porten, el PC segueix consumint.
Això es deu a que aquestes plaques mantenen activa una sortida que espera que es premi el polsador d'engegada o com sigui que la bios permeti engegar el PC (per xarxa, per telèfon...).

També els altaveus i impressores... consumeixen en mode "stand by" en que estan apagats però reben corrent.

Això es pot solventar amb una regleta d'endolls múltiples on tenim un interruptor que tanca l'alimentació del tot en...  » 모든 댓글 보기
08-10-2007 23:50에 게시

댓글을 쓰려면 로그인 하세요 또는 가입 여기