Subrogar-se la hipoteca

Ara es molt bon moment per sobrogar-se l'hipoteca. Molts tenim la revisio del moment en què l'euribor estava molt alt o tenim hipoteques amb diferencials alts. Ara que els tipus estan baixets encara es poden trobar bones ofertes per subrogar-se, sobretot via online.

De les que millors que he trobat i-banesto, que t'ofereix un euribor +0.38, es fa càrrec de les despeses de liquida l'hipoteca actual i contractar la nova, i no t'exigeix vinculacions tipus pla de pensions, despesa mínima de tarja de crèdit, etc.

En una hipoteca de 100.000 euros amb un euribor +0.75 revisada al mes de setembre l'estalvi pot ser de uns 200 euros al mes. Implica passar de pagar 700 a pagar 500 aprox.

Altres que estan prou bé son uno-e (bbva) i Oficina Directa (banco pastor).
-----------
vix
Címkék: euribor habitatge hipoteca subrogar
04-02-2009 10:22 -nak postázva | 2 Hozzászólások | Kedvencnek jelölve 1 alkalommal | 0 alkalommal nem idevalónak minősítve
 

Hozzászólások

#1     Eixa es una possibilitat que jo no coneixia, me pareix molt interessant i vaig a esturdiarla, moltes gràcies.
Lo unic que m'agradaria saber si ara es el millor moment per a fer-ho o el Euribor baixarà més, es clar, aixó no ho sap ningú, peró he llegit en algún puesto que no baixarà molt més.

Salut
10-02-2009 13:13 -nak postázva
#2     Jo la vaig passar de BBVA a IBanesto i estic super content. he deixat de pagar uns 100 i pico euros al mes , i em van pagar tots el gastos de subrogació. Una mica ferragos a l'hora de fer papers però si tens paciència i els vas enviant en pdf escanejats, tampoc es tanta feina.
26-06-2010 11:17 -nak postázva

Hozzászólás írásához jelentkezz be Bejelentkezve itt