Els aparells electrodomèstics

· Els aparells electrodomèstics, segons una directriu europea, han de disposar d'una etiqueta informativa que els classifica amb un seguit de lletres. Els més eficients s'identifiquen amb la lletra A, mentre que els menys eficients, amb la lletra H. És un bon consell comprar els electrodomèstics més eficients possible.

· Escolliu una mida de la nevera el més petita possible, d'acord amb les vostres necessitats. No situeu la nevera prop d'una zona calenta o una font de calor com una cuina, el forn...

· Deixeu refredar bé els aliments abans de posar-los a la nevera, no els col·loqueu amuntegats i mireu de no obrir i tancar la porta de la nevera constantment.

· No utilitzeu la rentadora ni el rentavaixelles si no són plens, ja que consumeixen pràcticament el mateix.

· Utilitzeu les temperatures més baixes possibles per rentar.

· A la cuina, adapteu els recipients a la dimensió del cremador de gas o a la placa de cocció elèctrica i no utilitzeu la placa més gran per escalfar el pot més menut. A la cuina de gas, reguleu la flama, i eviteu que sobresurti del recipient. A la cuina elèctrica, apagueu la placa elèctrica uns cinc minuts abans que acabi la cocció.

· Netejar regularment la superfície de les plaques elèctriques i dels cremadors és essencial per a un ús eficient de la cuina.
Etiquettes: electrodomèstics electrodomésticos
Posté le 17-02-2008 15:43 | 0 Commentaires | 0 fois favoris | Rapporté 0 fois comme inapproprié
 

Commentaires

Connectez-vous pour rédiger des commentaires ou inscrivez-vous ici